10/24/2012

I put my new coat on...

..And suddenly everything feels right :D..

I have been somewhat busy last days as I'm running around dog breeders... because we've decided to get a dog :))  We finally found the perfect one and I am so happy ... I just can't wait...3 more weeks until she comes to our home  :))
So sorry for the lack of posts in the last days.. I wanted to show you my new coat that I just adore.. Perfect for autum with its beautiful red colour with pops of black..It just brings more life to these grey autumn days that have started recently. I also really like the model because it is not a classic one, but more relaxed and wide.  Love to wear it with leather pants and printed t-shirts or knitted sweaters and of course hidden wedge sneakers.

Have fun!:)
N.

Paparazzi shots :P
Wearing:
Sisley coat
Benetton trousers and t-shirt
Zara cardigan and sneakers
Top shop beanie
Furla bag

34 comments:

  1. Ful mi gre na zivce k blogerke ne postate redno..zakaj sploh delate to ce pol kr npr. cel teden ni nobene objave?

    ReplyDelete
    Replies
    1. če študiraš medicino,verjemi da nimaš časa tud za enkrat na teden ne

      Delete
    2. drgač pa Nika,res je luškan plašček,mi je pa cel outfit ful kulski :)

      Delete
    3. Ja vcasih ne gre vse :) To da poslikas outfit, uredis slikce in objavis, vzame precej vec casa kakor mogoce mislis.. Se trudim objavljat redno, ampak ta blog je izkljucno moj hobi, ki me sicer veseli ampak imajo druge stvari prednost pred njim.. Tako da v prostem casu rada slikam in urejam slike, samo ko imam pa vaznejse stvari od tega pa je to zal postavljeno na stranski tir.Moj poklic bo cist v enih drugih vodah in je to trenutno na prvem mestu:) Delam pa to samo iz lastnega veselja in nimam nobenih visjih ciljev :) pac hobi in ce je se komu vsec in rad pride sem in kej pogleda in pokomentira tut super, sem vedno vesela :)

      Delete
    4. Ja vse lepo in prou sam res ste bedne slovenske blogerke,edina k redno objavla je magnifique pa se ta ma obupen stil.. zakaj pa blond salad pa zoranah pa ostale recimo lahko skos objavlajo pa je tut njihov hobi?

      Delete
    5. Hm, brez zamere ampak imam obcutek da bos ti vedno nasel/la neki kar ti ne bo vsec :) Pa prosim ni treba tuki kritizirat drugih punc, vsak ima svoj okus in so take izjave cist nepotrebne.. Ko bo kdo v Sloveniji dobival tok zastonj stvari kot omenjene blogekre bo mogoce tut cele dneve delal to, tko pa smo svetlobna leta dalec od tega.. In ce bi kej vedel/la o njih, bi ti blo tut jasno da to se zdalec ni samo njihov hobi ampak sluzba.

      Delete
    6. Lol. Ti si ocitno na glavo padla - Blond Salad je financirana s strani vseh dizarnerjev tega sveta in njeno izkljucno delo je, da hod po eventih in predstavitvah in se fotka v njihovih oblekah. Ni Ka se fotka kako si preobuva cevlje sred parkinga...Primerjava je kr smesna.

      Zoranah je pa klasicna srbkinja - vse kar delajo, delajo hard core :D

      Delete
    7. Manja ce one lahko bi tut pr ns lahko! sej smo v eu in italja je nasa soseda balkan pa se slabs. tok o tem.

      Delete
    8. Hahahah anonymous si me kr nasmejou :))

      Delete
    9. Meni so pa nase blogerke cist fajn in logicno je da so vecinoma vse studentke in imajo svoje obveznosti..ne vem zakaj taki komentarji cist po nepotrebnem..Jaz jih vse zelo rada pogledam in spremljam, veliko bolj kot kake famozne blond solate :) Pa super plascek Nika :) Se pa mogoce strinjam da je v zadnjem casu poplava blogov in nekateri so res nekvalitetni, kar pa za tega res ne mormo rect, pa al je to sam hobi al pa kej druzga.

      Lp,
      Tina

      Delete
  2. Thanx for visit on my blog :)
    love coat and t-shirt !
    follow each other ?

    ReplyDelete
  3. Huh, zelo všečen plašč, res mi je všeč da je dodana rdeča, vsaj malo popestri paleto črnih, sivih in rjavih plaščev. (: Pa hlače se lahko kar znajdejo v moji omari.. :P

    ReplyDelete
  4. Zato ker vsaka mislI, da je lahko blogerka. Ceprov to ni in ne more bit. Sploh pa ne v kaksnem koli spostovanem pomenu besede. Ni konceptov, ni inspiracij - besedami Nike Urbas - gre za samo nastopastvo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sebe nimam za nikakrsno blogerko :) To je kot sem ze zgorej napisala moj hobi v prostem casu in nimam nobenega namena in cilja delat to cele dneve ali pa postat bloger v spostovanem pomenu besede :) Ceprou mam rada obleke in se rada slikam je to taka povrsinska stvar k ji ne mislim posvecat neke ekstra pozornosti :) Tko da lahko rajs reces da sem trenutno se studentka k pac ima svoj blog al pa stran kjer pac deli svoje fotke, obleke itd. iz lastnega veselja. Meni se ne zdi da bi slo za kakrsno koli nastopastvo :) Kot sem ze zgorej rekla, vedno sem vesela ce kdo pogleda to stran in pokomentira,ce so mu vsec fotke in outfiti. Ampak tut ce ne bi, bi tako kot pred tem blogom se vedno rada fotkala in delala outfite, ker mi je to pac v veselje :) In ce se kdaj odpre kaka dobra priloznost iz tega tudi super, why not, vsekakor pa to ni primarni namen :)

      Delete
  5. Aaaa predobar je ovaj kaput i cijela kombinacija! super :)

    ReplyDelete
  6. Love your style <3 perfect look, and I want this coat and pants, so cool!!

    Kiss

    ReplyDelete
  7. hey hun!
    i love your coat! - i´m your newest follower viagfc and i liked also your fb page!!!
    kisses jess
    http://jessjessde.blogspot.de/

    ReplyDelete
  8. Čudovit plašček Nika res res :) Anyways, žalosti me ker v zadnjem času vedno večkrat srečujem neke hejtrske komentarje na slovenskih blogih, ki se mi zdijo tok neumesni... Jst vedno spremljam stvari in ljudi, ki so mi všeč in se z stvarmi k mi niso sploh ne obremenjujem. Tipično slovensko, what can I say. Kot je rekla Coco: “I don't care what you think about me... I don't think about you at all.” :) xx

    ReplyDelete
  9. You look fabolous. I love your coat! :)

    - Victoria
    www.VICKITAS.com

    ReplyDelete
  10. Jao polno negativcev, but we couldn`t care less, right?! :) Super si, superge bi ti takoj ukradla!

    ReplyDelete
  11. bellissimo outfit, mi piace molto il tuo cappottino!!
    grazie per il tuo commento, ti va se ci seguiamo?
    paolasophia.blogspot.it

    ReplyDelete
  12. You look awesomee! I love your coat <3
    xoxo, Chance to change

    ReplyDelete
  13. Your new coat is amazing and I love it with those leather leggings!

    Annie
    The Other Side of Gray

    ReplyDelete
  14. lepa... super trendi outfit. majčka in pajkica sta the best.

    xoxo, nina

    ReplyDelete
  15. You look great! love the bag and accesories <3

    xx

    ReplyDelete
  16. WOW, the coat is amazing. Amazing.

    ReplyDelete
  17. Amazing coat, Love the pattern!

    http://beautyofheworld.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and leaving comments. I appreciate every single one of them! :)